Logo 112Barneveld

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 29 januari 2015, 11:40

Het nieuwe Barneveld Magazine ligt weer op de deurmat

Laatst bijgewerkt: zondag 10:05 uur

Barneveld MagazineBARNEVELD – Vandaag valt het nieuwe Barneveld Magazine weer op de deurmat. In deze eerste editie van het tweede jaargang vertelt Ellen Alders van Welzijn Barneveld over de saamhorigheid in onze mooie gemeente. We laten vier leden ondernemersvereniging JOS aan het woord en natuurlijk hebben we weer een zeer geslaagde make-over.

 

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld. Elk kwartaal gaat het Barneveld Magazine in op zaken die binnen de gemeente spelen of op landelijk niveau onder de aandacht zijn en naar de gemeente Barneveld worden vertaald. Dit gebeurt vaak d.m.v. thema’s die in het blad worden opgenomen. Naast actualiteit is er ruimte voor bedrijven om te adverteren of een advertorial te plaatsen over zaken die binnen hun onderneming spelen, er zijn 4 columnisten en elke editie staat er een lokale persoonlijkheid centraal.

 

Barneveld Magazine wordt in een oplage van 21.400 exemplaren huis aan huis verspreid. Als u geen magazine heeft ontvangen neemt u dan contact met ons op. U kunt de laatste editie ook altijd digitaal lezen op www.barneveldmagazine.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.