Redactie algemeen 0 reactie(s) do 29 januari 2015, 15:58

Werkzaamheden Valleilijn; bus in plaats van trein

Laatste update: 22 aug 2021 10:05 uur

BARNEVELD – In verband met werkzaamheden rijden er op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015 op de Valleilijn geen treinen; Connexxion vervoert de reizigers dan per bus. Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

 

Ook in de nacht van zaterdag 7 februari op zondag 8 februari 2015 rijden er geen treinen. Van Amersfoort naar Ede-Wageningen rijden alle treinen nog volgens dienstregeling. De treinen Ede-Wageningen vertrek 0.55 uur, 1.25 uur en 1.55 uur naar Amersfoort rijden niet; Connexxion vervoert de reizigers dan per bus. Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

 

Station Barneveld Zuid

Maandag 2 februari 2015 wordt het station Barneveld Zuid officieel geopend. U kunt dan met de Valleilijn reizen via Barneveld Zuid, maar u bent ook welkom om kennis te komen maken met het nieuwe station. De officiële opening is om 08.00 uur. Tussen 08.00 en 16.00 uur staat er voor u een kopje koffie klaar met een kleine versnapering. De medewerkers van Ons Bedrijf Barneveld helpen u op weg en gaan graag met u in gesprek hoe zij u verder van dienst kunnen zijn op dit nieuwe station.

 

U kunt uw auto parkeren bij station Barneveld Zuid, maar ook fietsers kunnen hun fiets kwijt in de uitgebreide fietsenstalling. De toezichthouders van RuiterWerkt houden de fietsenstallingen op orde; net zoals op de stations Barneveld Noord en Barneveld Centrum.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons