Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 februari 2015, 0:05

Ambulance betrokken bij ongeval op de A12 bij Ede

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:05 uur

EDE – Een verloren aanrechtblad op de A12 bij Ede is de oorzaak van een verkeersongeval maandagavond met enkele auto’s, waaronder een auto van een huisartsenpost die met spoed op weg was naar een melding. De politie roept de eigenaar op zich te melden.Omstreeks 21.00 uur reed een

 

Duitse automobilist over de A12 richting Utrecht en kon niet meer uitwijken voor een op de weg liggend voorwerp. Dit bleek een kennelijk verloren aanrechtblad van een keuken te zijn. Het blad vloog omhoog en raakte nog een andere auto. Vervolgens reden er nog twee auto’s over het blad heen waardoor schade ontstond.

 

Bergingsauto

Een ontboden bergingsauto, die de beschadigde auto’s wilde wegslepen werd vervolgens vanachter aangereden door de auto van de huisartsenpost die met spoed op weg was naar een melding in Veenendaal. De inzittenden daarvan (een arts en een chauffeur) liepen lichte verwondingen op. De politie is nog op zoek naar de eigenaar van het aanrechtblad en roept hem op zich te melden.

 

Video: VideoValley

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.