Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 februari 2015, 11:28

Bewoners Harskamp vatten Litouwse brandstofdieven in kraag

Laatst bijgewerkt: zondag 10:05 uur

HARSKAMP – Bewoners van de Molenweg in Harskamp hebben maandagnacht twee brandstofdieven betrapt en aan de politie overgedragen. Het gaat om twee mannen van 28 en 39 jaar met Litouwse nationaliteit.

 

Buurtbewoners ontdekten in de nacht van maandag op dinsdag rond 03.15 uur dat de Litouwers kennelijk diesel probeerden af te tappen uit de brandstoftanks van een geparkeerde vrachtauto op een bedrijfsterrein. Ze waarschuwden de eigenaar en de politie. De twee Litouwers bleken nog op het terrein, een van hen lag nog onder de vrachtwagen. In de auto van het duo stond een jerrycan met een kleine hoeveelheid brandstof. De beide Litouwers zitten voorlopig vast voor onderzoek. Hun auto is in beslag genomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.