Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 februari 2015, 14:26

Poolse autohandelaar door nepagenten beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:05 uur

LUNTEREN – Een 27-jarige Pool is afgelopen maandag 9 februari in Lunteren beroofd door twee mannen die zich voordeden als politie. De echte politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

 

Volgens het slachtoffer, een autohandelaar uit Polen, was hij die maandag omstreeks 11.50 uur op weg naar autobedrijven in de omgeving van Ede en Barneveld om te kijken naar nieuwe handelsvoorraad. Op de rotonde aan de Barneveldseweg werd hij ingehaald door een zwarte BMW uit de 5-serie, waarvan de inzittenden zich kenbaar maakten als politie en hem gebaarden te stoppen. Toen de Pool gestopt was werd hij ‘gecontroleerd’ waarbij ze zijn geld ‘in beslag’ namen voor ‘onderzoek’. Vervolgens gingen de beide mannen er met het geld, een aanzienlijk bedrag in contanten, vandoor.

 

Signalement

De ‘rechercheur’ was een man van ongeveer 30 jaar oud met een Marokkaans uiterlijk, aldus het slachtoffer. Verder was hij ongeveer 1.70 m lang, had een slank postuur, kort zwart stijl haar, wat opzij gekamd en droeg hij donkere kleding en een bril met donker montuur. Van de bestuurder was niets te zien. De politie vraagt getuigen zich te melden en is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.