Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 februari 2015, 11:19

Beschonken Scherpenzeler van de wal in de sloot

Laatst bijgewerkt: zondag 10:06 uur

SCHERPENZEEL – Een 19-jarige automobilist uit Scherpenzeel is maandagavond in zijn woonplaats letterlijk van de wal in de sloot geraakt. De man raakte in beschonken toestand van de weg en is zijn rijbewijs voorlopig kwijt.

 

De Scherpenzeler raakte die avond omstreeks 22.40 uur op de Barneveldseweg door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde met zijn auto in de sloot. Hij bleek niets te mankeren en waarschuwde zelf de politie. Die constateerde alcoholgebruik. De man bleek na ademonderzoek onder invloed van een alcoholgehalte van 620 ug/l. Dat is voor beginnende bestuurders (die vijf jaar of korter een rijbewijs hebben) ruim vijf keer de norm. Het rijbewijs van de Scherpenzeler is ingevorderd in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.