Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 maart 2015, 15:33

Zeventien bekeuringen tijdens controle in Voorthuizen

Laatst bijgewerkt: zondag 10:06 uur

VOORTHUIZEN – Tijdens een politiecontrole in Voorthuizen zijn donderdag zeventien bekeuringen uitgeschreven. Daarnaast werd één persoon aangehouden omdat hij nog een geldboete had openstaan.

 

Tussen 16.00 en 21.30 uur controleerde de politie op de Baron van Nagellstraat en de Apeldoornsestraat. Met ANPR (Automatic NumberPlate Recognition) werden kentekens van voorbijrijdende voertuigen gescanned. De gelezen kentekens worden vergeleken met een referentiebestand in een computersysteem. Een referentiebestand is een lijst met kentekens die op naam staan van personen die worden gezocht, boetes open hebben staan of om andere redenen bij de politie bekend zijn.

 

De agenten controleerden ook op verkeersovertredingen. De zeventien bekeuringen werden volgens Vonder uitgeschreven voor het niet dragen van een gordel, bellen achter het stuur en fietsen zonder licht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.