Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 maart 2015, 6:15

Bestuurster onder invloed belandt in de sloot

Laatst bijgewerkt: zondag 10:06 uur

SCHERPENZEEL – Een automobiliste is maandagmorgen vroeg rond 05:00 aangehouden door de politie na een eenzijdig ongeval.

 

De bestuurster en haar passagier waren volgens eigen zeggen onderweg van Ede naar Veenendaal maar belandde op de Barneveldsestraat in Scherpenzeel in de sloot. De opgeroepen brandweer hoefde uiteindelijk niet uit te rukken, wel was een ambulance ter plaatse om het tweetal te controleren op verwondingen. Omdat het vermoeden bestond dat de bestuurster onder invloed was van verdovende middelen is ze aangehouden, op het politiebureau zal een arts een bloedproef afnemen. In de auto werden ook diverse goederen aangetroffen die verband houden met verdovende middelen. De politie heeft de auto in beslag genomen voor verder onderzoek. De bijrijder die weer naar Ede toe moest, moest dit lopend doen vanuit Scherpenzeel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.