Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 maart 2015, 12:56

Barnevelder rijdt 150 km/u, rijbewijs kwijt

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:06 uur

KOOTWIJKERBROEK – De politie heeft maandag in Kootwijkerbroek het rijbewijs ingevorderd van een 22-jarige automobilist uit Barneveld omdat hij ruim 50 km/u te hard reed. De man werd geklokt door een onopvallende surveillance.

 

De Barnevelder trok de aandacht van de agenten omstreeks 19.25 uur op de Harskamperweg tussen Harskamp en Kootwijkerbroek doordat hij met hoge snelheid voorbij kwam. De agenten zetten de achtervolging in en klokten de Barnevelder met een snelheid van 150 km/u (142 km/u na correctie). Op de Harskamperweg geldt een snelheidslimiet van 80 km/u. De man kreeg een proces-verbaal en is zijn rijbewijs voorlopig kwijt. Bij snelheidsovertredingen van 50 km/u of meer kan de politie het rijbewijs invorderen. Het Openbaar Ministerie beslist over de teruggave.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.