Logo 112Barneveld

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) di 17 maart 2015, 20:56

Spel Boef in de wijk groot succes

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:06 uur

BARNEVELD – De politie en gemeente Barneveld kijken tevreden terug op een succesvolle eerste uitvoering van het spel Boef in de wijk, dat dinsdagavond in Barneveld is gespeeld. Er deden ongeveer 30 inwoners van de gemeente Barneveld mee aan de boevenjacht. De boeven werden gespeeld door agenten, die hierin werden getraind.

 

Social media
Via twitter (#bidw) werden de opdrachten verstrekt. De opdracht bestond uit het ontmaskeren van onder meer een inbreker en een fietsendief. Het lukte de agenten om ongezien een fiets te stelen en gereedschap weg te nemen uit een schuur. De eerste boef werd gevangen op de Tesselschadestraat. Iets later kwam er een melding van een man met veel interesse voor bouwmaterialen in de wijk Veller en in de omgeving van Wildforster had een manspersoon wel erg veel interesse in de schuren. Op station Barneveld Zuid werd een ‘fietsendief’ aangehouden.

 

Rond 20:00 uur was de eerste prijswinnaar al bekend. Hij koos een mooie buitenlamp met sensor uit. Mede mogelijk gemaakt door gemeente Barneveld.

 

Doel van de actie
Doel van de actie was het contact tussen politie en burgers te verstevigen en inwoners alerter te maken op verdachte situaties in de wijk. Initiatiefnemer van het spel in Barneveld is wijkagent Bas van den Hee. Over een aantal maanden gaat Boef in de wijk weer van start. Locaties en exacte data volgen nog.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.