Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 maart 2015, 14:47

Drie bestuurders bekeurd bij snelheidscontrole Garderenseweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:06 uur

BekeuringPUTTEN – De politie heeft op maandagmorgen 16 maart, tussen 06.00 uur en 07.30 uur, een snelheidscontrole uitgevoerd op de Garderenseweg in Putten. De controle vond plaats buiten de bebouwde kom, op het weggedeelte waarin vanwege aanwezig wild en oversteekplaatsen een maximum snelheid van 60 km/h geldt. De politie had klachten ontvangen dat er rond deze tijd vaak veel te hard zou worden gereden. 

 

Vanwege publieksvriendelijke CAO acties van de politie werd een coulancebeleid gevoerd ten aanzien van lichtere snelheidsovertredingen. 

 

In totaal werden desondanks nog drie bestuurders bekeurd vanwege snelheidsoverschrijdingen van 40 en 42 km/h te snel. 

 

Overschrijdingen van meer dan 30 km/h (en op de snelweg met 40 km/h) worden geregistreerd. Afhankelijk van de voorgeschiedenis levert zo’n overtreding een forse boete of een dagvaarding op.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.