Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 maart 2015, 17:13

Eigenaar van gestolen fiets gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 10:06 uur

Herkend u deze fiets, meldt u dan via 09008844BARNEVELD – Dankzij alerte getuigen heeft de politie woensdag een verdachte van fietsdiefstal vrijwel direct aan kunnen houden. Getuigen hadden de man, een 34-jarige Barnevelder, op de foto gezet.

 

Omstreeks 13.20 uur zagen getuigen dat de Barnevelder op het Stationsplein aan de haal ging met een geparkeerde fiets. Ze zetten hem op de foto en waarschuwden de politie. Die herkende de man op de afbeelding en zocht hem thuis op. Daar bleek de fiets ook te staan. De Barnevelder is na verhoor vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.

 

De politie is op zoek naar de eigenaar van de fiets. Bent u de eigenaar of weet u van wie deze fiets is neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.