Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 april 2015, 10:15

Auto op de kop in sloot Renswoude, bestuurder gewond

Laatst bijgewerkt: zondag 10:06 uur

RENSWOUDE – Een automobilist is maandagmorgen tweede paasdag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Utrechtseweg N224 in Renswoude.

 

Rond 07:10 uur reed de man van Scherpenzeel naar Renswoude en verloor de man door onbekende oorzaak de macht over het stuur. Hij raakte een boom en kwam vervolgens op de kop in de sloot tot stilstand. Het ongeval gebeurde net voor restaurant De Dennen. De brandweer had enige tijd nodig om de man die in de auto hing te bevrijden. Het Mobiel Medisch Team heeft ter plaatse assistentie verleend om de man daarna met spoed naar het UMC ziekenhuis te Utrecht te brengen met de ambulance.

 

De verkeers ongevallen analyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval, daardoor was de weg enige tijd afgesloten voor verkeer. De voorbijgangers konden wel passeren over het fietspad. De auto raakte zwaar beschadigd.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.