Redactie 112 0 reactie(s) za 11 april 2015, 5:26

Motorrijder gewond bij ongeval op de Lage Valkseweg

Laatste update: 22 aug 2021 10:06 uur

LUNTEREN – Bij een verkeersongeval op de Lage Valkseweg in Lunteren is vrijdagavond een motorrijder gewond geraakt. De man raakte gewond aan zijn benen en is overgebracht naar het ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. De bestuurder van de bus bleef ongedeerd.

 

De motorrijder reed rond 20:45 uur vanuit de richting Wekerom toen net voor de kruising met de Koudhoornweg een vanuit de richting Barneveld komende bestelwagen linksaf de oprit naar een woning in wilde slaan. De motorrijder kwam tijdens het remmen ten val en botste vervolgens frontaal tegen de zijkant van de bus aan.

 

De verkeersexperts van de politie zijn een onderzoek gestart waarbij diverse sporen ter plaatse in kaart zijn gebracht. De motorfiets is door een bergingsbedrijf uit Ede opgehaald en zal in een speciale ruimte worden gestald. Hier zal zaterdag verder technisch onderzoek worden uitgevoerd.

 

De politie heeft de verklaring van enkele getuigen opgenomen. De Lage Valkseweg was tot na 23:00 uur voor het verkeer afgesloten in verband met het onderzoek.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons