Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 april 2015, 10:13

Inbreker in badkamer als bejaarde vrouw op bank slaapt

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:07 uur

LUNTEREN – De politie heeft in Lunteren een inbreker aangehouden nadat hij werd betrapt door de bewoonster van een huis aan de Van den Hamlaan. De bejaarde bewoonster lag dinsdagmiddag 21 april te slapen op de bank toen ze gerommel in de badkamer hoorde.

 

Toen de vrouw ging kijken, zag ze de inbreker staan. Toen de vrouw riep dat hij weg moest gaan vertrok de man. Het slachtoffer belde de politie, die meteen een zoekactie startte. Binnen een half uur werd de verdachte herkend en aangehouden, het blijkt om een 24-jarige man uit Lunteren te gaan.

 

Het slachtoffer bleek de verdachte al eerder rond haar huis gezien te hebben. Ze vond die wel verdacht, maar belde niet de politie. Daarom benadrukt de politie dat het belangrijk is om bij verdachte situaties te bellen. De politie kan niet overal tegelijkertijd zijn en doet daarom nadrukkelijk een beroep op mensen om te helpen bij het voorkomen van inbraken en het pakken van daders door snel te bellen. Ook voor verdachte situaties mag 112 gebeld worden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.