Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) di 05 mei 2015, 15:50

Bomen vallen op woningen in Ederveen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:07 uur

EDERVEEN – Bij twee verschillende woningen aan de Hortensiastraat in Ederveen zijn dinsdagmiddag twee bomen tegen de woning aan gevallen na een flinke windvlaag.

 

Op nummer 25 viel de boom via de dakgoot in de tuin en kwam deels op een auto terecht, deze liep slechts een paar deukjes op. De boom kon hier snel opgeruimd worden.

 

Bij huisnummer 15 waaide twee bomen om tegen het huis. De brandweer heeft met het hulpverleningsvoertuig uit Ede de boom opgetakeld en deels in stukken gezaagd waarna de boom even later geheel opgeruimd kon worden. Uiteindelijk hadden beide woningen lichte schade aan de dakgoot. De brandweer van Lunteren verleende assistentie en heeft later nog een boom van de weg gehaald op de Meikade.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.