Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) di 05 mei 2015, 18:09

Motorrijder laat passagiere gewond achter na ongeval

Laatst bijgewerkt: zondag 10:07 uur

STROE – Een motorrijder heeft na een ongeval op de Wolweg in Stroe zijn passagiere gewond achtergelaten en is er vandoor gegaan.

 

Dinsdagmiddag rond 16:00 uur kwam de 48-jarige Amsterdamse motorrijder vanuit Stroe richting de N310 en verloor in de bocht de macht over het stuur. De motorrijder kwam hierbij op de andere weghelft en botste tegen de zijkant van een tegemoetkomende auto. Zijn passagiere, een vrouw uit Schotland, liep hierbij een hoofdwond en een gebroken pols op. De bestuurder van de motor stapte weer op zijn motor en ging er met hoge snelheid vandoor richting Voorthuizen, zijn duo passagiere gewond achterlatend.

 

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) onderzoekt het ongeval. De personenauto is voor technisch onderzoek in beslag genomen.

 

De motorrijder is later aangetroffen en aangehouden, hij had een alcoholpromillage van 920ugl, dat is meer dan vier keer de maximale toegestane hoeveelheid.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.