Logo 112Barneveld

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 13 mei 2015, 20:21

Geslaagde oefening van het Rode Kruis in Barneveld

Laatst bijgewerkt: zondag 10:07 uur

BARNEVELD – Op dinsdagavond 12 mei hield het Rode Kruis Barneveld een oefening, waarbij de Rode Kruisers op de fiets de opdrachten langs moesten. Onderweg van het Hulpverleningscentrum tot de Rijksweg toe waren her en der slachtoffers te vinden, het ging hierbij om een verbindingsoefening of een oefening met de portofoon.

 

Zo lag er een te reanimeren pop in een huis, met daarbij een zeer ongeruste partner en zoon. Maar ook werd tussen de aardbeien een slachtoffer aangetroffen die dringend hulp nodig had. Uiteindelijk kwamen ze op en om het erf bij de noodhulpcoördinator van de afdeling nog 5 slachtoffers her en der tegen. De één had een schop van een paard gehad, en in het tuinhuis had een slachtoffer geëxperimenteerd met drugs.

 

Al met al een zeer leerzame avond, waarbij de eerste hulp, als ook het gebruik van portofoon weer eens op een andere manier goed geoefend zijn. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje en grote dank aan ieder die zijn/haar huis of erf hiervoor heeft opengesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.