Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 mei 2015, 15:49

Edenaar gaat collega met mes te lijf in horecazaak Scherpenzeel

Laatst bijgewerkt: zondag 10:07 uur

SCHERPENZEEL – Na een ruzie donderdagavond in een pizzeria in het centrum van Scherpenzeel heeft de politie twee arrestaties verricht. Een 17-jarig meisje en een 17-jarige jongen raakten bij het voorval lichtgewond.

 

Twee medewerkers van de zaak kregen die avond omstreeks 21.30 uur onderling ruzie, waarbij een 41-jarige Edenaar zijn collega te lijf wilde gaan met een mes. Tijdens een schermutseling sprongen het 17-jarige meisje en de 17-jarige jongen ertussen om de gemoederen te bedaren. Ook probeerden ze de Edenaar te ontwapenen. De jongen en het meisje liepen daardoor snijwonden op.

 

Belemmeren
Een andere omstander wist de Edenaar zonder kleerscheuren te ontwapenen. De Edenaar werd later door de politie aangehouden. Tijdens zijn aanhouding probeerde een andere medewerker, een 36-jarige Edenaar, de aanhouding te belemmeren en greep een van de agenten naar het dienstpistool. Daarop werd ook de andere Edenaar aangehouden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.