Redactie 112 0 reactie(s) za 16 mei 2015, 0:14

Man neergeschoten door indringers in woning Lunteren

Laatste update: 22 aug 2021 10:07 uur

LUNTEREN – Vrijdagavond 15 mei is een 32-jarige bewoner van een woning aan de Meulunterseweg gewond geraakt toen hij meerdere personen in zijn woning aantrof. Eén van de indringers schoot op hem en hij is met verwondingen aan een been overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel.

 

Rond 22.35 uur hoorde de man stemmen elders in zijn woning. Toen hij ging kijken zag hij meerdere personen. Op het moment dat de personen hem zagen schoot één van hen met een vuurwapen. Ze gingen er vervolgens vandoor.

 

Vrouw en kind
De vrouw en het kind van het slachtoffer waren ook aanwezig in de woning, zij bleven ongedeerd. Samen met de man hebben zij zich opgesloten in de badkamer. 

 

De politie werd gealarmeerd en is een onderzoek gestart. Inmiddels heeft de politie enkele getuigen gesproken, maar is nog altijd op zoek naar meer informatie. Personen die vrijdagavond iets in de omgeving van de Meulunterseweg hebben gezien dat met de zaak te maken kan hebben, worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Ede via telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons