Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 31 mei 2015, 1:18

Auto over de kop in sloot Scherpenzeelseweg

Laatst bijgewerkt: zondag 10:07 uur

BARNEVELD – Een bestuurder van een personenauto is zaterdagmddag fewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Scherpenzeelseweg in Barneveld. De man kon zelf uit zijn voertuig komen maar is voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede.

 

Volgens een buurtbewoner had de bestuurder gezegd dat hij moest uitwijken voor iets dat over de weg liep. De auto is vervolgens in een aan de andere kant van de weg gelegen sloot terecht gekomen en op een zogenoemde duiker gereden. De auto sloeg vervolgens over de kop en belandde aan de andere kan van de ingang van een weiland in de sloot.

 

Omdat er vermoedelijk vloeistoffen uit de auto in de sloot terecht waren gekomen werd ook de brandweer van Barneveld gealarmeerd. De lekkage bleek uiteindelijk mee te vallen waarna de brandweer met behulp van de kraan van het hulpverleningsvoertuig de auto uit de sloot heeft getakeld. De auto die zwaar beschadigd raakte is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

 

In verband met de bergingswerkzaamheden sloot de politie de Scherpenzeelseweg tussen de rotondes van de Postweg en de op- en afrit naar de A30 af voor het verkeer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.