Logo 112Barneveld

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) wo 03 juni 2015, 23:22

Burgemeester Van Dijk geeft startsein voor anti-autoinbraakcampagne

Laatst bijgewerkt: zondag 10:07 uur

KOOTWIJK – Burgemeester Asje van Dijk zal op zaterdag 6 juni, in het bijzijn van o.a. Wijkplatform Kootwijk Vooruit, het bord onthullen dat automobilisten attendeert op het project Niets erin, Niets eruit.

 

Het project is gericht op het terugdringen van auto-inbraken op de parkeerplaatsen in Kootwijk. In de zomermaanden komen hier veel wandelaars en toeristen en er worden nog te vaak auto’s opengebroken en bezittingen die in de auto liggen, gestolen. Om de inbraken tegen te gaan worden op parkeerplaatsen en langs de wegen borden geplaatst om mensen te attenderen op het feit dat ze waardevolle bezittingen niet in de auto moeten laten liggen. Er wordt door de politie en gemeentelijke toezichthouders extra gesurveilleerd in deze periode. Ook worden flyers uitgedeeld die mensen erop attenderen hun waardevolle spullen mee te nemen en niet in hun auto te laten liggen als ze weggaan.

 

Daarnaast wordt aandacht gevraagd voor het crossen met crossmotoren in het natuurgebied. Deze activiteiten zijn schadelijk voor de natuur. Hier gaan Staatsbosbeheer en de marechaussee tegen optreden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.