Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) do 04 juni 2015, 22:22

Scooterrijder gewond bij ongeval op de Baron van Nagellstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:07 uur

BARNEVELD – Bij een ongeval op de Baron van Nagellstraat in Barneveld is donderdagavond een scooterrijder gewond geraakt. Het slachtoffer is met ondermeer beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Het ongeval gebeurde rond 19:20 uur ter hoogte van de afrit van de A1. De bestuurder van een personenauto zou een rood verkeerslicht hebben genegeerd waardoor de scooterrijder die in de richting van Barneveld op het fietspad de kruising overstak tegen de zijkant van de auto botste. Een tweede scooter die hier achter reed botste vervolgens op zijn voorganger. De bestuurder van de tweede scooter raakte niet gewond.

 

De politie sloot de afrit richting Barneveld af voor het verkeer. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) zijn een onderzoek gestart waarbij later ook technisch onderzoek op de auto zal plaatsvinden. De drie voertuigen zijn door een bergingbedrijf afgevoerd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.