Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 juni 2015, 6:49

Laptop gestolen uit personenauto in Garderen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:07 uur

GARDEREN – Dinsdag 4 juni rond half 3 kreeg de politie de melding dat er een laptop gestolen was uit een personenauto. Deze personenauto zou geparkeerd staan nabij hotel de Bilderberg, gelegen aan ’t Speulderbos te Garderen. Hierop is de politie met meerdere eenheden ter plaatse gegaan. Onderweg kreeg de politie door dat de verdachte was weggereden in de richting van de autosnelweg.

 

Na een achtervolging heeft de politie de verdachte uiteindelijk aan kunnen houden in de nabijheid van Ermelo. Ter plaatste is in het voertuig van de verdachte de gestolen laptop aangetroffen.

 

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau te Ede en is inmiddels in verzekering gesteld. De recherche doet op dit moment nader onderzoek naar de gepleegde diefstal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.