Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 juni 2015, 18:57

Motorrijder gewond na botsing met fietsers

Laatst bijgewerkt: zondag 10:07 uur

BARNEVELD – Een motorrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met twee fietsers op de Mercuriusweg in Barneveld.

 

De man kwam vanaf het industrieterrein en reed richting de Baron van Nagellstraat. Twee meisjes op de fiets staken bij het fietspad ter hoogte van de Zeumerseweg op dat moment de weg over waarna een botsing het gevolg was.

 

De motorrijder kwam met zijn borst op een vluchtheuvel terecht en is na controle van de ambulance-verpleegkundige naar het ziekenhuis vervoerd. De twee meisjes op de fiets kwamen met de schrik vrij. De verkeersspecialisten van de Verkeers Ongevallen Analyse hebben ter plaatse onderzoek gedaan naar de aanrijding. Daardoor was de Mecuriusweg enige tijd afgesloten voor verkeer.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.