Logo 112Barneveld

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 09 juni 2015, 0:15

Brandweer oefent in appartementencomplex Lunteren

Laatst bijgewerkt: zondag 10:07 uur

LUNTEREN – De brandweer van Lunteren heeft maandagavond een oefening gehouden aan de Otterlaan in Lunteren. In het twee jaar oude appartementen complex werd een melding gedaan door de ambulancedienst. Ze waren daar aanwezig om iemand te behandelen met een gebroken been maar zagen rook uit een appartement komen.

 

De brandweer was iets later ter plaatse vanwege een verkeerd adres doorgegeven door de meldkamer. Na onderzoek en ontruiming van alle appartementen werd de brandhaard gevonden in de parkeergarage. Daar bleek een personenauto vlam te hebben gevat. De brand kon snel geblust worden. De gewonde man die de ambulancedienst verzorgde kon met behulp van de hoogwerker van Ede Centrum veilig naar beneden worden gehaald.

 

De oefening was na ruim een uur afgelopen onder toeziend oog van de meeste bewoners. Een geslaagde oefening bij dit pand aldus de oefenleiding.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.