Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 14 juni 2015, 12:57

Man in auto met handboog, pijlen en fileermessen

Laatst bijgewerkt: zondag 10:07 uur

KOOTWIJK – Zaterdagavond 13 juni kreeg de politie een melding binnen dat een boswachter op de Heetweg in Kootwijk een man staande had gehouden met een handboog en diverse messen in zijn auto.

 

Een getuige had rond 19.45 uur een auto met twee mannen op de Heetweg gezien, die een paar keer heen en weer reed. Op een gegeven moment was één man uitgestapt en liep hij langs de bosrand met een handboog, terwijl even verderop een ree in het bos stond.

 

De getuige toeterde om het ree te waarschuwen en de man liep met zijn handboog het bos in. De boswachter werd gewaarschuwd en hield de auto waar de andere man in zat staande. In de auto lag nog een handboog. De politie kwam erbij en doorzocht de auto. De man bleek naast de handboog en enkele pijlen ook diverse fileermessen in zijn auto te hebben liggen. De man, een 34-jarige man uit Voorthuizen, is aangehouden wegens overtreding van de wapenwet en op verdenking van overtreding van de flora en faunawet. De wapens zijn in beslag genomen en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op. Het onderzoek naar de andere man loopt nog.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.