Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 24 juni 2015, 11:24

Dronken vrouw ramt auto’s na ruzie

Laatst bijgewerkt: zondag 10:08 uur

BARNEVELD – De politie heeft dinsdagavond 23 juni een vrouw in Barneveld aangehouden die betrokken zou zijn bij een conflict. De vrouw zou met haar auto verschillende andere auto’s hebben geramd en iemand met een mes bedreigd hebben.

 

Dat gebeurde op de Valkhof. De vrouw had een conflict met een bewoner van de straat en kwam verhaal halen. Ze zou daarbij een mes in handen hebben gehad. Ze is mogelijk ook op de bewoner ingereden. Meerdere mensen uit de straat hebben inmiddels aangifte gedaan van vernieling en verlaten van de plaats van een ongeval.

 

De 32-jarige vrouw werd na een uitgebreide zoektocht aangehouden. Ze blies 425 ug/l, ze had dus meer alcohol op dan is toegestaan in het verkeer. Haar rijbewijs is afgepakt, de politie zal vandaag verder onderzoek doen naar deze zaak.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.