Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 26 juni 2015, 11:44

Gevallen bromfietser geeft behulpzame omstander klappen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:08 uur

LUNTEREN – Het helpen van een gevallen bromfietser donderdagmiddag in Lunteren heeft een omstander moeten bekopen met klappen. De politie heeft een 21-jarige Lunterenaar opgepakt voor mishandeling.

 

De Lunterenaar was volgens omstanders onder invloed van alcohol en was met zijn scooter op de Dorpsstraat tegen een paaltje gereden. Daarbij was hij gevallen. Twee omstanders schoten te hulp om de man weer op de been te helpen en zijn spullen op te rapen. Dat was de Lunterenaar kennelijk niet naar de zin en toen hij een van hen wilde slaan raakte hij de ander. Het 31-jarige slachtoffer raakte niet gewond maar deed wel aangifte. Gewaarschuwde agenten hielden de Lunterenaar aan. Bij de man werd een alcoholpromillage gemeten van 450 ug/l.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.