Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 juli 2015, 22:10

Scooterrijder vlucht na botsing met verkeersbord

Laatst bijgewerkt: zondag 10:08 uur

BARNEVELD – Een scootterrijder is er maandagavond na een aanrijding met een verkeerspaal op de Stationsweg vandoor gegaan. Volgens diverse getuigen reed de man tegen het verkeersbord ter hoogte van de van Wijnbergenlaan en kwam ten val samen met zijn passagiere. Nadat getuigen de hulpdiensten gewaarschuwd hadden ging het tweetal er weer vandoor.

 

De opgeroepen ambulance kwam ter plaatse voor niks en kon weer terug naar de post. De politie heeft getuigen verklaringen opgenomen en het kenteken van de scooter genoteerd. De bestuurder kan vermoedelijk bezoek van de politie verwachten.

 

Update: De scooterrijder is later op de avond door de politie aangehouden voor het rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval. De bijrijder maakt het goed en was niet gewond.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.