Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) di 07 juli 2015, 12:07

Brokkenmaker zonder rijbewijs op de vlucht

Laatst bijgewerkt: zondag 10:08 uur

BARNEVELD – Een 16-jarige jongen uit Barneveld is maandagavond in Voorthuizen door de politie aangehouden nadat hij na een aanrijding op de vlucht was geslagen. De jongen reed bovendien zonder rijbewijs en was onder invloed van alcohol.

 

Rond 21.25 uur die avond werden de hulpdiensten geroepen naar de kruising van de Van Wijnbergenlaan met de Stationsweg, waar een gewonde zou zijn gevallen bij een verkeersongeval. Bij de komst van de diensten bleek er niets meer te zien. Omstanders vertelden dat een bromfietser op een verkeersheuvel was gebotst waardoor een verkeerspaal was afgebroken. Zijn duopassagier zou daarbij gewond zijn geraakt. Beiden waren er echter na de botsing vandoor gegaan. Een getuige noteerde het kenteken, waarna de eigenaar kon worden opgespoord. Die bleek zijn scooter te hebben uitgeleend aan de 16-jarige Barnevelder en zijn vriendin. Bij de Barnevelder werd een alcoholgehalte gemeten van 145 ug/l (terwijl 88 de norm is).

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.