Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 12 juli 2015, 9:09

Politie heeft vechtpartij Schoutenstraat snel onder controle

Laatst bijgewerkt: zondag 10:08 uur

BARNEVELD – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een vechtpartij op de Schoutenstraat in Barneveld snel onder controle gekregen. Enkele personen werden in een politieauto apart gehouden. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.
 
Rond 02:30 uur kreeg een grote groep jongeren ter hoogte van de Schoutenstraat ruzie. Volgens een medewerker van één van de horecagelegenheden zouden er al langere tijd spanningen zijn tussen een aantal groepen jongeren. De laatste tijd zou het juist weer rustig zijn geweest, aldus de man.
 
De politie zette naast een aantal surveillance eenheden ook een hondengeleider een aantal zogenoemde “Bikers” in. Rond drie uur waren alle jongeren vertrokken. De politie is nog enige tijd in de buurt aanwezig geweest.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.