Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 15 juli 2015, 21:59

Grote brand in loods met campers Voorthuizen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:08 uur

VOORTHUIZEN – In een loods in Voorthuizen woedde woensdagavond een zeer grote brand. De brand brak rond 21:25 uur uit.

 

Het gaat om een loods aan de Lange Zuiderweg waar ook campers in staan. Een woordvoerder van de brandweer meldde dat het lastig was om aan voldoende bluswater te komen. Bij de brand is niemand gewond geraakt. De loods ligt vlak naast een camping.

 

Rond 22:00 uur was de brand onder controle. De brandweer zaagde een gat in het dak om de rook te verdrijven. In totaal drie campers, één auto en een motorfiets brandden volledig uit. Enkele andere voertuigen waaronder een personenauto en een legervpoertuig hebben rook- en waterschade opgelopen. De brandweer heeft tijdens de brand twee gasflessen veilig weten te stellen. De loods, waaronder een zolder en een deel van het dak liepen grote schade op.

 

De brandweer waarschuwde omwonenden en campinggasten om uit de rook te blijven. Op enkele caravans was zwarte neerslag terechtgekomen. Zover nu bekend betreft het geen gevaarlijke stoffen.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.