Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 juli 2015, 16:01

Gevonden sieraad naar aanleiding van reeks babbeltrucs

Laatst bijgewerkt: zondag 10:08 uur

Gevonden sieraadVOORTHUIZEN / PUTTEN – Vandaag heeft in de regio Oost-Nederland een reeks babbeltrucs plaatsgevonden. Een groep van twee mannen en twee vrouwen heeft zowel in Heteren als in Voorthuizen en Putten geprobeerd geld en sieraden afhandig te maken van, meestal oudere, mensen.

In Voorthuizen heeft men een oudere man geld afhandig gemaakt door hem af te leiden. In Heteren en Putten zijn de pogingen van het viertal mislukt door oplettende buurtbewoners.

In Putten is, tijdens de vlucht van de groep nadat zij betrapt werden, een ketting met medaillon achtergebleven. Deze is vermoedelijk van een babbeltruc eerder vandaag afkomstig. Een foto van het medaillon wordt nu door de politie verspreid in de hoop dat wij de rechtmatige eigenaar via deze weg kunnen vinden.

Helaas heeft de politie, ondanks intensief zoeken, de daders niet meer kunnen vinden. Het lijkt erop dat deze groep zich snel verplaatst en daardoor is het onwaarschijnlijk dat zij zich op dit moment nog in de regio bevinden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.