Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 30 augustus 2015, 1:49

Autobrand in garagebedrijf Wekerom

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:09 uur

WEKEROM – In een garagebedrijf aan de Lenderinkweg in Wekerom is zaterdagavond een personenauto door brand verwoest. Niemand raakte hierbij gewond.

De eigenaar van het garagebedrijf was rond 18:20 uur in de werkplaats aan het opruimen toen hij plotseling een harde knal hoorde en bij een personenauto een steekvlam onder de motorkap vandaan zag komen. Na de brandweer gebeld te hebben heeft de man nog geprobeerd om het vuur te blussen maar op dat moment stond de auto al grotendeels in brand. Hierbij kwamen grote rookwolken vrij die al vanaf ver te zien waren.

De brandweer van De Valk die het vuur al snel na aankomst onder controle had kreeg assistentie van de brandweer uit Harskamp. De auto die zwaar beschadig raakte is met behulp van een heftruck uit de werkplaats gehaald. Zover nu bekend bleef de schade in het pand beperkt tot water- en rookschade.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.