Logo 112Barneveld

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) di 08 september 2015, 16:04

Camera’s rond Voorthuizen vanwege aanleg rondweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:09 uur

VOORTHUIZEN – De provincie Gelderland heeft adviesbureau KEYPOINT opdracht gegeven om tussen 25 september 2015 en 13 oktober 2015 op 5 kruispunten verkeersobservatiecamera’s te plaatsen in Voorthuizen.

De camera’s monitoren op deze 5 kruispunten de verkeerssituatie in de periode van 28 september 2015 tot en met 11 oktober 2015. Op 12 oktober worden de camera’s verwijderd. De provincie Gelderland wenst aan de hand van de gegevens te achterhalen op welke wijze het verkeer zich afwikkelt op de locatie. De camera’s registreren geen kentekens of snelheid. Uitsluitend het algehele verkeersbeeld en tijdstip worden geregistreerd. Weggebruikers worden dus niet beboet indien zij bijvoorbeeld te hard rijden. De gemaakte beelden worden binnen 30 dagen na vervaardigen vernietigd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.