Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 25 september 2015, 18:51

Kind ernstig gewond bij ongeval in Renswoude

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:09 uur

RENSWOUDE – Bij een aanrijding in Renswoude is vrijdagmiddag rond 17:30 uur een kind ernstig gewond geraakt. Het kind zat voorop de fiets bij de moeder die stond te wachten om het zebrapad over te steken op de Dorpsstraat. Een automobilist stond ook te wachten om het tweetal voor te laten. Een bromfietser merkte de stilstaande auto te laat op, botste achterop de auto en de bromfiets schepte de moeder met het kind.

Vanwege de ernst van de verwondingen van het kind werd het traumateam ingevlogen met de traumahelikopter. De moeder, de automobilist en de bromfietser raakte allen niet gewond. Het kind is na onderzoek van de trauma-arts met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bromfiets is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Publiek kwam massaal op de traumahelikopter af die geland was op het grasveld bij de Emté supermarkt. Het verkeer liep flinke hinder op door het ongeval.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.