Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 27 september 2015, 8:35

Dodelijk ongeval op de Rijksweg in De Klomp

Laatst bijgewerkt: zondag 10:09 uur

DE KLOMP – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Rijksweg in De Klomp is zaterdag op zondagnacht rond 04:45 uur een 27-jarige man uit Ede om het leven gekomen.

De bestuurder botste met hoge snelheid vanuit de richting van Ede naar Veenendaal op twee verkeerspalen en kwam tot stilstand op het fietspad. Twee getuigen op de fiets belde na het ongeval direct 112 maar hulp voor de bestuurder kwam te laat. De opgeroepen traumahelikopter kwam niet ter plaatse. Na de confrontatie met de beide verkeerspalen brak de auto in twee stukken. De verkeers specialisten van de politie hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak. De kruising in De Klomp werd lange tijd afgesloten voor al het verkeer. Brokstukken lagen over de hele kruising waardoor de provincie Gelderland het wegdek heeft laten reinigen. De politie en de brandweer hebben nog in de naastgelegen mais gezocht naar een eventueel tweede slachtoffer maar dit bleek niet het geval te zijn.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=4Qucf3OB5o4

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.