Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 02 oktober 2015, 19:28

Baby ontsnapt aan de dood bij ongeval op de A30

Laatst bijgewerkt: zondag 10:09 uur

EDE – Bij het ongeval op de A30 van vrijdagmiddag is een baby aan de dood ontsnapt. Het kindje zat bij zijn ouders op de bijrijdersstoel in een maxi-cosi, toen een stuk vangrail de voorruit doorboorde en het stoeltje op een haar na miste.

De auto raakte total loss, maar de baby bleef ongedeerd. De vader van het gezin is wel met een van zijn andere twee kinderen naar het ziekenhuis. De hevig geschrokken moeder ontfermde zich ondertussen over de baby.

Het ongeluk gebeurde nadat een vrachtwagen vanauit de richting Barneveld tussen Ede en Lunteren door de middenberm schoot en op de tegenovergestelde rijbaan tot stilstand kwam. Een taxibus kon het gekantelde voertuig niet meer ontwijken en knalde er tegenaan. Ook de personenauto met het gezin kon niet meer op tijd remmen.

De lading van de vrachtwagen, kratten met tomaten en uien, kwam op het asfalt terecht. De ravage is groot.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.