Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 11 oktober 2015, 3:44

Open dag bij Barneveldse brandweer druk bezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 10:09 uur

BARNEVELD – Zaterdag 10 oktober hield de vrijwillige brandweer Barneveld haar open dag bij de brandweerkazerne aan de Nijkerkerweg in Barneveld. Enkele duizenden belangstellenden kwamen een kijkje nemen.

Op de open dag waren allerlei disciplines te zien, zoals de brandweer, de ambulancedienst en defensie. De politie was aanwezig met politiehonden, de Mobiele Eenheid (ME) en politiebikers. Ook werden er diverse demonstraties gegeven om te laten zien wat de hulpdiensten allemaal doen. Er werden twee grote multidisciplinaire demonstraties gegeven waarbij een ongeluk in scene werd gezet, en een caravan vlam vatte. Ook kwamen enkele relschoppers het werk van de hulpdiensten onmogelijk maken.

De dag werd afgesloten met een demonstratie waarbij de brandweer liet zien hoe de brandbestrijding in de loop der jaren was veranderd. Hierbij deden diverse oude voertuigen van het korps Barneveld aan mee.

Stichting Search and Rescuedog Centre Netherlands was aanwezig met reddingshonden en gaf demonstraties.

De open dag werd mede door het schitterende weer goed bezocht. Al met al was het een prachtige dag!

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.