Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 oktober 2015, 19:31

Fietser (16) op de Westzoom aangereden door vrachtwagen

Laatst bijgewerkt: zondag 10:09 uur

LUNTEREN – Bij een verkeersongeluk donderdagmiddag in Lunteren is een 16-jarige jongen uit die plaats ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer kwam in aanrijding met een vrachtauto op de kruising van de Westzoom met de Heuvelseweg.

Het slachtoffer reed omstreeks 16.30 uur op de fiets vanaf de Heuvelseweg de kruising op en verleende daarbij geen voorrang aan de vrachtwagen, die over de Westzoom aan kwam rijden vanuit de richting Klomperweg. De fietser liep door de aanrijding ernstig hoofdletsel op en is naar het UMC in Utrecht gebracht. Bij de afhandeling van het ongeval werd ook de traumahelikopter ingezet. De dienst verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. De chauffeur van de vrachtwagen, een 46-jarige Lunterenaar, was met de schrik vrij gekomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.