Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) di 20 oktober 2015, 16:52

Twee doden na crash auto tijdens achtervolging

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:09 uur
EDE – Bij een eenzijdig ongeluk op de Horalaan kwam op dinsdag 20 oktober een inzittende van een auto om het leven. Een andere inzittende raakte zwaar gewond. Hij overleed later in het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde na een melding van een poging woninginbraak. Getuigen noteerden het kenteken van een mogelijk betrokken auto. Toen agenten korte tijd later de betreffende auto zagen rijden, reed deze er op hoge snelheid vandoor. De agenten reden achter de auto aan. Op de Horalaan verloor de bestuurder door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur waardoor de auto verongelukte. Een inzittende overleed ter plaatse, een andere raakte zwaargewond. Woensdag werd bekend dat deze inzittende in het ziekenhuis is overleden.

Update
De indentiteit van de betrokken is inmiddels bekend. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat het gaat om een 26-jarige vrouw uit Duitsland en een 27-jarige vrouw zonder vaste woonplaats.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.