Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 21 oktober 2015, 16:37

Overleden slachtoffers na achtervolging Ede zijn twee vrouwen

Laatst bijgewerkt: zondag 10:09 uur

EDE – De twee inzittenden van de auto, die dinsdagmiddag op de Horalaan in Ede is gecrasht, zijn twee vrouwen. Het gaat om een vrouw van 26 uit Duitsland en een vrouw van 27 zonder vaste woonplaats. Beide vrouwen zijn door de crash omgekomen.

Het ongeluk gebeurde na een melding van een poging woninginbraak. Getuigen noteerden het kenteken van een mogelijk betrokken auto. Toen agenten korte tijd later de betreffende auto zagen rijden, reed deze er op hoge snelheid vandoor. De agenten reden achter de auto aan. Op de Horalaan verloor de bestuurder door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur waardoor de auto verongelukte.

Een inzittende overleed ter plaatse, een andere raakte zwaargewond. Woensdag werd bekend dat deze inzittende in het ziekenhuis is overleden.

Zie ook: Twee doden na crash auto tijdens achtervolging

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.