Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 oktober 2015, 15:49

Chauffeur gewond bij vrachtwagenbrand op parkeerplaats A1

Laatst bijgewerkt: zondag 10:09 uur

RADIO KOOTWIJK – Een vrachtwagenchauffeur heeft vanmiddag brandwonden opgelopen tijdens een vrachtwagenbrand op parkeerplaats Lucasgat langs de A1 tussen Kootwijk en Hoenderloo.

De brandweer kreeg rond half 1 de melding dat de vrachtwagen in brand stond. Direct werd er uitgerukt door de blusgroepen van Garderen, Uddel en Hoog Soeren. Echter kon men niet voorkomen dat de vrachtwagen volledig uitbrandde.

Naar verluid was de chauffeur in de cabine eten aan het koken toen het mis ging. De brandweer heeft 2 gasflessen veilig gesteld uit de cabine. Door de brand liep een grote hoeveelheid motorolie en diesel door de berm en over de oprit heen. De brandweer heeft de verspreiding ingedamd, en rijkswaterstaat heeft het asfalt en de bermen laten reinigen.

Rond 3 uur was de oprit weer beschikbaar.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.