Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 oktober 2015, 6:48

Rijbewijs Barnevelder ingevorderd na ongeval

Laatst bijgewerkt: zondag 10:09 uur

EDERVEEN – Een 29-jarige Barnevelder is dinsdagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij in Ederveen met zijn auto van de weg was geraakt. De politie verdenkt hem van roekeloos rijgedrag. De man wordt bovendien verdacht van een aantal vernielingen eerder in zijn woonplaats.

Agenten troffen de man dinsdagavond laat omstreeks 22.30 uur aan op de Hoofdweg in Ederveen, waar hij met zijn auto van de weg was geraakt. Een getuige vertelde dat hij de Barnevelder kort voor het ongeval met hoge snelheid had zien inhalen in een bocht. De Barnevelder beaamde dat hij te hard had gereden en dat hij de macht over het stuur was kwijt geraakt. Van drankgebruik was geen sprake. Aangezien de passagier van de Barnevelder mogelijk letsel had opgelopen werden beiden naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Vernielingen
Daar bleek korte tijd later dat de Barnevelder eerder op de avond enkele vernielingen zou hebben aangericht in zijn woonplaats. Zo zou hij een ruit van woning hebben ingeslagen aan de Wethouder Zandbergenlaan en zou hij schade hebben toegebracht aan een geparkeerde auto. Daarop werd de man alsnog aangehouden. Vanwege zijn roekeloze rijgedrag is het rijbewijs van de Barnevelder ingevorderd. De man zit nog vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.