Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 november 2015, 14:34

Weer ongeval A30 bij Lunteren

Laatst bijgewerkt: zondag 10:09 uur

LUNTEREN – Nadat zondagmorgen een ongeval ontstond is zondagmiddag rond 13:30 uur weer een aanrijding op de A30 ontstaan bij Lunteren. Ditmaal gebeurde het ongeval vanuit Lunteren richting Ede, een personenauto merkte de file voor hem te laat op en botste achterop een andere automobilist. Vervolgens werd ook nog een derde auto met een Duits echtpaar geraakt.

De file ontstond zondagmiddag omdat er wegwerkzaamheden aan de A30 waren, de wegwerkers waren zondagmorgen al getuige van de eerste aanrijding en ook nu weer, ze hebben eerste hulp verleend tot dat de hulpdiensten ter plaatse waren. Een van de betrokken inzittenden is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Twee auto’s raakte zwaar beschadigd en moesten afgevoerd worden door bergingsbedrijf van Amerongen. Het Duitse echtpaar kon hun weg vervolgen. Na het ongeval liep de file op van ruim twee kilometer. Het verkeer kon langs het ongeval passeren via de parkeerplaats.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.