Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 november 2015, 15:26

Trauma-arts helpt fietser aan de Voskuilerweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:10 uur

SCHERPENZEEL – Op zondagmiddag 8 november, even over 13.30 uur, kwam een melding binnen dat een fietser ernstig gewond was geraakt na een val.

Onmiddellijk is een ambulace ter plaatse gegaan en gezien de ernst van de melding is gelijktijdig de traumaheli opgeroepen vanuit Amsterdam. Wat er precies is gebeurt lijkt vooralsnog volstrekt onduidelijk. De man van middelbare leeftijd lijkt zonder duidelijke aanleiding in een flauwe bocht rechtdoor te zijn gefietst en is daar in de bosjes terecht gekomen. Of zijn slechte medische toestand aan de val zelf te wijten is, een onwelwording een rol speelt of dat er toch mogelijk een onbekende derde partij bij is betrokken is onbekend. De arts van de traumaheli heeft het ambulancepersoneel geassisteerd en is meegegaan met de ambulance die de man naar het ziekenhuis heeft vervoerd.

Vanwege het feit dat er in het duister wordt getast naar de oorzaak, is de VOA opgeroepen om ter plaatse sporenonderzoek te doen. Mogelijk brengen hun bevindingen duidelijkheid. Gedurende dit onderzoek was de Voskuilerweg afgesloten voor verkeer.

De traumaheli kon vlakbij de ongevalsplaats landen. Het weiland werd echter bevolkt door een aantal nieuwsgierige dames. Zij waren tijdens de hulpverlening op onderzoek uitgegaan en stonden de heli van dichtbij te inspecteren. Met behulp van de “sterke arm” en enkele omstanders zijn de koeien eerst verdreven alvorens de piloot weer op kon stijgen.

 

Marinus Kers©

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.