Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 november 2015, 17:29

Grote rookwolken boven de A1 door autobrand

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:10 uur

RADIO KOOTWIJK – Op de A1 tussen Hoenderloo en Kootwijk is zondagmiddag een busje volledig uitgebrand. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

De melding kwam rond kwart voor 3 binnen. Omdat de brand gemeld was op de rijbaan richting Apeldoorn werd de blusgroep van Uddel gealarmeerd. De brand woedde echter op de andere rijstrook.

Toen de brandweer van Uddel 11 minuten later aankwam stond het busje al volledig in brand, en was het niet meer te redden. De rookwolken waren vanaf Stroe al goed te zien.

Om de brandweer zijn werk te laten doen werd de rijbaan richting Kootwijk voor een korte tijd volledig afgezet. In de andere richting was 1 rijstrook afgesloten. De brand was rond kwart over 3 geblust.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.