Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 november 2015, 21:05

Driftende bestuurder mag rijbewijs inleveren

Laatste update: 22 aug 2021 10:10 uur

BARNEVELD – Zaterdag aan het eind van de middag werd de aandacht van de politie getrokken door de bestuurder van een Mercedes. Agenten reden over de van Dompselaerstraat en wilden de rotonde met de Lunterenseweg oprijden. 

Terwijl de agenten achter de Mercedes de rotonde opreden gaf de bestuurder van de Mercedes flink gas, met als gevolg dat het voertuig van achteren begon uit te breken. Dit tafereel herhaalde de bestuurder nogmaals op de rotonde en bij een derde maal raakte de bestuurder de macht over het voertuig kwijt. Met als gevolg dat het voertuig 180 graden spinde op de rotonde. Na het spinnen bemerkte de bestuurder dat de politie met een opvallend voertuig achter hem reden.

De agenten hebben de bestuurder aangesproken op zijn gevaarlijke en asociale rijgedrag en hebben direct het rijbewijs van de bestuurder ingevorderd. Het rijbewijs zal begeleidt door een proces-verbaal naar de Officier van Justitie worden gestuurd. Deze zal de zaak bekijken en beslissen wanneer de bestuurder zijn rijbewijs weer terug krijgt.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons