Redactie 112 0 reactie(s) za 12 december 2015, 11:24

Grote brand legt werkplaats aan de Bloemendaallaan in de as

Laatste update: 22 aug 2021 10:10 uur

BARNEVELD – Een felle brand heeft zaterdagmorgen de loods van de Keukenmakery aan de Bloemendaallaan in de as gelegd. Eén persoon liep lichte brandwonden op aan een hand, een ander had rook ingeademd. De brandweer heeft een hond uit het pand gered. Een auto die naast de werkplaats stond, is ook volledig uitgebrand.

De eerste melding kwam rond 8.20 uur binnen bij de brandweer. Na aankomst werd vanwege het hevige vuur al snel opgeschaald naar zeer grote brand. Door het vuur onstonden grote, zwarte rookwolken, die in de wijde omgeving zichtbaar waren. De brandweer gaf rond half tien het sein ‘brand meester’, daarna begon het nablussen. In 2004 brandde de loods ook al tot de grond toe af. Volgens een van de buurtbewoners is de brand ontstaan in een kachel in de werkplaats. Net als in 2004 kon de woning behouden worden door snel optreden van de brandweerkorpsen van Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen.

 

Burgemeester van Dijk kwam ter plaatse om de betrokken familie sterkte te wensen en sprak dank uit via twitter voor de inzet van de hulpdiensten.

Deel dit artikel

Video

https://www.youtube.com/watch?v=Z0uJEyp5a9k

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons